Mange varierende modeller af gardiner

Vil du også have gardiner? Jeg er just flyttet og har lagt mærke til, at jeg er nødsaget til at anskaffe nye gardiner. Tænker jeg på udtrykket gardiner, kan man ikke lade være med med det samme at sammenligne ordet med oldemors gammeldags, broderede gardiner, tunge og grå på grund af en menneskealders tobaksrøg, samt så gevaldige og fede, at de blokerede for det meste af lysindfaldet fra haven. Da jeg rejste til en hot lejlighed et andet sted, var det netop derfor vist ikke gardiner, som jeg funderede over. Jeg fandt vist meget snart ud af, at en eller anden model for afskærmning er uundværligt. Både for at undgå for meget lys indendørs, og gerne for at skabe sig en privatsfære.

Næ nej – gardiner er en nødvendighed, desuden gerne en markise også, så balkonen er til at være på , når solen bager. Uelegante og umulige gardiner er, heldigt nok, et ganske forældet begreb. Man kan se på et utal af forskellige slags gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus oven i købet gardiner, der miljøvenligt formindsker dit varmeudslip. Nok findes der oveni en hel del, som må tages i betragtning, før gardinerne udvælges. Hvor, samt hvilken slags åbning, skal tildækkes? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Ligger du inde med ønsker til betjeningen? Farver samt broderier? Markiser fås også i et betydeligt udvalg. Både som undvigelse fra solen, læ for vinden, tildækning eller tag. Hvis du netop vil være sikker på, at du får gardiner og markiser, som er speciallavede til dig, og netop på flotteste måde når dine behov, er at opsøge en fagmand, faktisk det sikreste, om end det gælder markiser eller gardiner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>