Kostumer + parykker til de to skønne døtre

På tirsdag skal de to yndige tøser til udklædningskonkurrence i deres børnehave, så jeg foreslog at lave de kostumer, som de skal have på. Jeg har rigtig travlt for tiden, men hvilken mor siger nej til at udfærdige sine to pigers kostumer? Derfor var jeg på hovedgaden for nylig, først i kostumeshoppen, for jeg blev nødsaget til at handle noget udstyr, og så i stofforretningen. De havde adskilligt sjovt tilbehør; hatte, parykker, sminke, masker, et cetera.

For at få inspiration begyndte jeg med at se på kostumer. Butikken havde kostumer i stor stil, og mange af dem var sjove. Jeg overvejede egentlig at købe nogle, men jeg har jo som sagt forsikret mine små tøser om, at jeg laver dem selv. Bagefter ville jeg se på parykker samt masker, og ligeledes her var der rigtig mange produkter. Jeg købte masker, med henholdsvis en kat og en mus og tilmed noget à la parykker med matchende ører.

Efter jeg havde købt stof, gik jeg hjem for at gå i gang med at sy tøsernes kostumer. Fornøjede blev de, da de regnede ud, at de skulle være kat + mus. Selvfølgelig skulle storesøster være en kat, og lillesøster musen. Jeg glæder mig til at se pigerne i de kostumer, jeg laver, når de er lavet færdige. Desuden har jeg lovet pigerne at være i deres børnehave, når de skal have kostumerne på. Endvidere kan jeg også lige ”prale” med, at jeg selv har fremstillet katte- & musekostumet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>