Jeg skal skaffe kostumer til kostumefesten på jobbet

I næste uge skal min veninde og jeg til udklædningsfest på jobbet, og hun ville gerne have, at jeg skaffer nogle flotte kostumer flotte kostumer, som vi skal have på, og jeg har overvejet tyroler kostumer. Jeg er yderst stresset for tiden og har ej ret meget tid, men kostumerne skal jo købes. Derfor tog jeg på hovedgaden for nylig i kostumeforretningen. De havde talrige kostumer og yderst mange nyttige produkter: parykker, sminke, masker, hatte, med mere. I starten så jeg på kostumer, så jeg kunne blive inspireret. De havde adskillige kostumer, og mange af dem var sjove. Jeg spekulerede i grunden på, om jeg overhovedet skulle købe kostumerne, på grund af at jeg vel faktisk blot kunne låne nogle af min anden veninde, men hvem ligger inde med tyroler kostumer? Bagefter gik jeg hen for at se på parykker og masker, og også her havde de temmelig mange produkter. Jeg købte to tyroler kostumer, to masker samt hatte.

Efter jeg havde været inde i kostumeshoppen, gik jeg hjem til min veninde for at vise hende vores udklædning. Jublende var hun, idet hun så, at vi skulle klædes ud som tyroler piger. Jeg glæder mig til at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at se sjove ud i kostumerne. Jeg kan samtidig ikke vente med at se vores medarbejderes udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en morsom kostumefest. Udklædningsfester er, uden at vide hvorfor, som regel altid lidt sjovere end almindelige fester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>