Jeg siger nej tak til foldevægge

Jeg holder meget af mit arbejde. Mit arbejde er i en skole, hvor jeg er lærer for indskolingen, dvs. 1. til 3. klasse samt børnehaveklassen. Nogle skoler skal fjernes her i byen, og af den grund at denne skole er stor, flytter alle eleverne fra en af skolerne herover. Dette vil medvirke, at vi får foldevægge op i mange af klasseværelserne, så de store lokaler dermed bliver delt i to mindre lokaler. Jeg synes ikke, at der skal opstilles de tidligere omtalte foldedøre, på grund af at jeg godt kan lide at undervise mine elever i et klasseværelse med meget plads.

Man kan åbne vores nye foldevægge, for så kan vi også arbejde med eleverne fra de andre klasser. Det er vel egentlig en rimelig fornuftig ide. Det bliver antageligvis også en smule hyggeligere at befinde sig i et mindre klasseværelse, men jeg er bare bekymret for, om der bliver pladsmangel til de mange indlæringsaktiviteter, som jeg laver med mine elever. Inspektøren på skolen mener, at mig og eleverne kan gøre det ude i fællesrummet. Han har den holdning, at foldevægge er det smarteste, man kan gøre, nu hvor der kommer en masse nye elever, og der må jeg give ham ret. Yderligere er det langt mere billigt, end såfremt man skulle bygge rigtige vægge. Heldigvis kan man få lydisolerede foldevægge, hvilket jeg godt kan lide, grundet at jeg ikke ville kunne klare at skulle høre på ikke kun een, men to klasser fyldt med børn. Dette er fordi, at de jo støjer nu og da, men jeg kan stadig godt lide dem. Jeg undrer mig over, hvordan det kommer til at være, idet den anden skole ankommer her, og vi får de nye foldedøre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>