Jeg har nogle sider ved projektansættelse

Der findes mange forhold ved vikariater. Den rigtige projektansættelse er oplagt i flere tilfælde. Set fra lederens indfaldsvinkel er det en udvej, hvis eksempelvis en medarbejder er nødsaget til at gå på barsel, dog ville du så sådan set nærmere kategorisere det som et 9-måneders vikariat. Ellers kan man tale om projektansættelse, idet et foretagende skal få startet et målretet projekt og/eller program og måske startet et spritnyt arbejdsområde. Det er ligeledes aktuelt i kommuner, hvori man har bestemte indsatsområder, hvilke der må have en større grad af opmærksomhed i en periode. Dette er til eksempel i forlængelse af byrenoveringer, for her bliver et menneske en eller flere ansat på projektbasis i forlængelse af et særligt defineret område som et lejeområde eller lignende.

Specielle beskæftigelser er mere oplagte til projektansættelse end andre er. Byplanlæggere er én af dem, eftersom de i sagens natur koncentrerer sig om forskellige projekter. Hvorimod det sundhedsfaglige personale oftest arbejder med en overvejende stabil arbejdsbyrde alle årets dage. Og dette vil desuden gøre sig gældende for pædagoger. I positionen som den ansatte vil det være både fantastisk samt skidt at komme i projektansættelse. Har man stået i arbejdskøen gennem længere tid, føles det som en oplagt lejlighed til at komme ind på arbejdsmarkedet en gang til, da der generelt ikke er helt så stor en mængde konkurrerende ansøgere til tidsbegrænsede stillinger. Derimod fortrækker man derimod selv en fastansættelse, for man vil herved kunne planlægge længere ud i fremtiden. Er du på udkig efter tidsbegrænsede stillinger, er anbefalingen at få hjælp af et vikarbureau.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>