Jeg brugte et vikarbureau i København og fik derfor et nyt arbejde

Jeg fik mit daværende job vha. rekruttering – København. Det var mit job i lang tid, og jeg var desuden glad for det. Jeg blev dog opsagt, men jeg benyttede mig af outplacement i København, hvilket var en stor hjælp til mig. Nu har jeg skaffet et nyt arbejde ved hjælp af et vikarbureau – København. Det lyder som et ordentligt job, som jeg sikkert også vil blive glad for.

Det er efterhånden 9 år siden, jeg fik fat på et firma, som beskæftigede sig med rekruttering i København. Da mit forhenværende firma så havde brug for en til medarbejder og fik fat i rekrutteringsfirmaet, blev jeg set i databasen, og så kom jeg til en jobsamtale. Det endte med, at jeg fik jobbet. Rekruttering København » www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, var rigtig let, og jeg kan kun anbefale det til jobsøgende samt firmaer. Grundet af at der skulle forekomme nedskæring på min arbejdsplads, fyrede de mig, hvilket forbavsede mig. Heldigvis havde chefen forinden kaldt op til et firma, som tog sig af outplacement København » www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx,, og de hjalp mig meget med at komme mig over det.

Firmaet med outplacement København kom med det forslag, at jeg skulle finde et vikarbureau København » www.temp-team.dk,, hvilket jeg gjorde. En ansat fra et firma, lignende mit forhenværende, gik på sygeorlov, så jeg fik derfor et vikariat på næsten et års varighed. Men jeg tror, at jeg evt. bliver ansat fast når det er slut med vikariatet. Vikarbureau – København fik det til at være virkelig nemt at få et nyt arbejde og simpelt for mit nye selskab.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.