Idet du ej finder et par navneskilte, kan du sagtens opgive succes

Så hændte det omsider! I morges modtog min forretning de moderne pæne navneskilte, firmaet har købt. To slags navneskilte har jeg selv fået – ét i stål til at have placeret forrest på mit skrivebord, og ét lavet af papir, som kan hænge på en jakke. Alt udstråler uden tvivl seriøsitet, samt mine navneskilte er vildt smukke. Jeg tænker faktisk, at firmaet derfor fandt opskriften på fremgang.

En utrolig betydning har købet af navneskilte i arbejdsmoralen. Hvis man får et flot navneskilt stående på skrivebordet, sendes professionaliteten fuldstændig til tops, kan vi også mærke på medarbejderne, samt alting behandles lidt mere seriøst. Udover navneskilte til kollegaerne, har vi desforuden fået madskilte til vores kantine, så folk rent faktisk er klar over, hvad der serveres.

Navneskilte laves med magnet eller sikkerhedsnål til skjorten eller en praktisk fod i træ til skrivebordet, og der findes jo navneskilte i både plastik samt rustfrit stål. Flertallet tænker, at her eksisterer temmelig små valg med navneskilte lavet af aluminium, da de har færre muligheder i forhold til papir og lamineret plast. Revolutionerende måder med hensyn til gravering er heldigvis blevet fremstillet, hvilket forsikrer, at det gøres lige så let som at designe på pap.

Selvom priserne ganske vist er mindre omstændige ved brug af navneskilte i plast og lamineret papir, bliver dit ansigt udadtil et førstegangsindtryk hos fremtidige kunder, så det må her ikke spares omkostninger på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>