Hovedpine, svært at koncentrere sig og for høj temperatur – mit arbejde tester solfilm

Jeg har hørt om solfilm » prodesign.dk/solfilm, og er mega begejstret. Min arbejdsplads er totalt lunt så snart vejret er godt. De gange hvor man prøver at tænke og holde koncentrationen og komme videre, når der bliver alt for varmt så snart at der er solskin, er det absolut en sag, der bortleder opmærksomheden. Jeg og kollegerne ønsker at lufte ud, men når vi bor lige ved siden af Folehaven, så der er ret meget larm, så længe vi har vinduerne åbne.

Det utilfredsstillende arbejdsklima på kontoret talte jeg om ved en af veninderne, og hun kommenterede som svar det her solfilm, som jeg opsnappede for 1. gang. Solfilm kan man åbenbart erhverve sig som et gardin eller direkte til at klæbe på vinduerne i kontoret. Og det kan derefter gøre temperaturen bedre og forbedre indeklimaet.

Jeg har foreslået solfilm for chefen og hende, der er vores tillidsmand, og de er gudskelov samstemmige og fortalte mig, at ideen med solfilm er som noget for os. Varmen gi’r både hovedpine, koncentrationsproblemer og utilpashed iblandt os alle. Åh det vil være mega fedt at få prøvet virkningen af solfilm.

Jeg har opdaget nogle firmaer, som at der tager solfilm over samtlige vinduer præcis som sådan noget folie. Overdrevent anvendeligt. Kollegerne og jeg kan naturligvis have godt af at have åbne vinduer lidt hver dag. Men solfilm gør, at vi skulle højst gøre det kortvarigt når vi møder ind.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.