Har I nogen erfaringer med de bedste ID-kort?

ID-kort er eventuelt ligeledes et forretningsområde, nogen af jer har brug for eller måske har erfaring med? Idet netop jeg er udnævnt som identitetsansvarlig på mit job, er det nu mit ansvar at bestille ID-kort. Således har jeg tjekket en del om dette felt, dog er jeg vedvarende optaget af, om måske enkelte af jer er vidende om meget mere i forhold til ID-kort? Her tænker jeg særligt på ID plastikkort.

Det sted hvor jeg har planer om at købe ID-kortene fra som det ser ud nu, laver de i tillæg til ID-kort i plastic også rabatkort & købekort og dertil chipkort. På dette sted printer man ID-kortene i en rigtig solid stand. De printer ID-kortene på kort i plastik helt præcist i PVC med det, man kaldet et thermotryk, hvor kulørerne nedbrændes i plastikkortet. Trykteknikken medvirker til, at printet er vand-fast, slidstærk plus på ingen måde kan forsvinde. De kan trykke både i monokrome farvenuancer foruden i fire-farvet tryk, hvilke også desuden hedder CMYK.

Dette lyder jo alt i alt faktisk ret positivt. Dog ser man måske nogen, der er endnu fortrinligere i relation til produktionen af kvalitets ID-kort end dette? Skriv virkelig en kommentar, såfremt en af jer har kendskab til nogle gode print-steder. By the way… er alt det her meget fedt for mig, at være den overordnede sikkerhedsansvarlige for. Alene det faktum at blive klogere på et spritnyt område ligesom ID-kort, da det her virkelig er et meget centralt område. Jeg har mit daglige virke hos et ret stort firma, og her laver vi kemiske varer. Af denne grund er det vitalt, at samtlige døre og porte døgnet rundt er lukkede, plus at alle medarbejdere ikke er i tvivl om, hvem hver især hedder pga. de respektive ID-kort i god kvalitet. Herved vil der aldrig kunne tulle en eller anden ind fra en konkurrerende virksomhed. Men som sagt smid en besked i komentarfeltet, hvis nogle af jer er visere på ID-kort end det er sagen med mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>