Find ud af om jeres rækkehus har et minimalt energispild med en energimærkning

Obligatorisk energimærkning er et resultat af en fælles vision om at bekæmpe de alvorlige klimaproblemer ved at mindske energiforbruget. Derudover har politikerne valgt at gøre energimærkning tvungen. I fald man som bygningsejer skal bruge en obligatorisk energimærkning, vil det ofte være mest fordelagtigt at indhente tilbud fra en rådgivende ingeniør, der er godkendte i forhold til energimærkning af ejendomstyper som f.eks. som eksempelvis enfamiliehuse, flerfamiliehuse foruden butikker og uddannelsesinstitutioner.

Utallige af kommunerne i Danmark er ikke desto mindre mærkbart mere engagerede når det kommer til klimaudfordringerne. Derfor har de fleste kommuner taget en beslutning om, at en energimærkning er påkrævet såfremt man vil have godkendt en færdigmelding. Det betyder, at din ægtefælle og dig skal have udført en energimærkning, så snart isoleringen er anlagt eller eventuelt umiddelbart inden hvad enten din ægtefælle og dig er ved at bygge helt nyt eller, om I er ved en tilbygning.

Selve energimærkningen består reelt af et tjek af parcelhusets varmeanlæg og isolering og opsummeres i en omfattende rapport med forslag til forbedringer, der kan tilbyder til særdeles god priser. Såfremt du og din ægtefælle betaler for at få udført en professionel energimærkning af en bygning, får I en samlet karakter, der vurderer, hvor energivenligt samt godt isoleret ejendommen er ud fra det kalkulerede varmeforbrug.

På energimærkningsskalaen, gives karakteren A til huse og ejendomme, som honorerer de betydelige krav i de seneste byggeanvisninger, mens karakteren C og derunder anvendes til alle slags bygninger med et forbrug af energi, som er for højt. Er jeres ejendom bygget imellem 2006 og 2010 er en energimærkning med karakteren B obligatorisk. Såfremt I har et enfamilieshus med energimærket A, kan I som udgangspunkt selv vælge energiforsyning. Netop derfor er der altid mange fordele ved at bruge penge på at sikre, at jeres parcelhus får så fordelagtig en energimærkning som muligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>