Et kasseapparat plus håndterminal på min nye arbejdsplads

For nylig blev jeg ansat i en stor virksomhed, og der befinder jeg mig oftest ude på selskabets lager, dog dertil i vores shop. Jeg er virkelig henrykt over jobbet, men jeg skal dog lige lære at håndtere alle de forskellige maskiner, vi har. F.eks. skulle jeg lære at håndtere forretningens kasseapparat + en såkaldt håndterminal på lageret. Det kasseapparat, der er i firmaet, er sværest at anvende, af den grund at der er rigeligt med funktioner. Jeg skal til alt held ikke anvende den så ofte. Den håndterminal, vi har på arbejdet, er imidlertid fremragende, af den grund at den hjælper mig med at have kontrol over alle de ordrer, jeg får, og så kan den yderligere scanne vores varer, således at de registreres på maskinen.

Det funktionsrige kasseapparat bliver mest benyttet af vores sælgere, når de betjener kunderne, men af den grund at de er tilknyttede min håndterminal, skal jeg også gøre brug af dem engang imellem. Det er mest oversigten, jeg bruger af egenskaber i vores kasseapparat, da den kan give mig en oversigt over hver og én af mine opgaver og derudover kunder, ordrer plus varer og så videre. Samtidig har shoppens kasseterminal egenskaber, der omhandler mit tidsskema plus den løn, som jeg får. Det bedste ved min håndterminal er, at man kan have den i lommen og dermed have den med alle vegne, og desuden kan jeg til hver en tid se mine nye ordrer + fakturere de ordrer, som er færdige.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>