En efterskole med en hel del tilvalgsfag

Det er nogle år siden, at jeg gik på efterskole i Midtjylland. Det var en idrætsefterskole. Selvfølgelig har en idrætsefterskole alle de nødvendige, boglige fag, men samtidig havde den en masse tilvalgsfag. Fordi det er en idrætsefterskole, fik man motion næsten alle dage. Jeg kunne faktisk ikke lave nok motion i sidste instans, og det var dermed virkelig godt, at det tilmed var en efterskole, som havde fitness. En idræts-/sportsefterskole er tilpas til dig, såfremt du godt kunne bruge mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk, sund og rask samt glad. Alle sportsgrene elsker jeg, og grundet at min skole havde en masse idrætsgrene som fx håndbold plus svømning og så videre, måtte jeg lave så meget sport, jeg gad. Det var tilmed en efterskole, der havde dans, og jeg endte egentlig med at blive temmelig begejstret over at danse. En efterskole som denne vil være nyttig til dig, hvis du har brug for at dyrke nogle forskellige genrer inden for sport, og såfremt du er rigtig glad for sport og at have det morsomt i selskab med dine venner.

Ovre på min efterskole blev jeg oplært i at musicere med mange instrumenter, da det derudover var en efterskole, der havde musik, og det var ret spændende. Ligeledes lærte jeg at designe samt sy tøj, for det var nemlig også en efterskole, der havde design. Disse efterskoler er gavnlige til dig, såfremt du er glad for at bruge din tid på en masse forskellige aktiviteter, måske en aktivitet som du ikke har prøvet førhen, og hvis du vil hygge dig i selskab med dine venner. Noget af det, som jeg bedst kunne lide ved efterskolen, vil jeg gerne lige tale om. Efterskolen var en efterskole, som havde faget friluftsliv. Vi lavede dermed flere forskellige aktiviteter udenfor, der var en udfordring, men rigtig sejt! Eksempelvis lærte jeg at klatre, sejle i floden + leve uden for i et telt. En efterskole med faget friluftsliv er rigtig til dig, såfremt du er skør med at give dig selv udfordringer. Friluftslivsoplevelserne forbedrede vores sammenhold på efterskolen.

Hvad med en efterskole? En efterskole har alt, hvad man vil have. Året på efterskolen har været den bedste tid i mit liv! Jeg synes, at du skal lede efter en efterskole, hvis et eller andet af det, jeg har skrevet, har virket sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>