En billig dieselpumpe

Efterhånden er bilen ved at være 12 år gammel, og i lang tid har jeg overvejet at købe en ny. Dog har jeg ikke råd til at købe den, så af den grund bestemte jeg mig for at erhverve mig nogle nye enheder til den og få min ven, som er bilmekaniker, til at fikse den. Jeg har f.eks. just købt en ny dieselpumpe, for den tidligere dieselpumpe var meget opslidt, da jeg kører langt hver dag.

Væsentligt er det, at de føromtalte dieselpumper har en udmærket kvalitet. Min fortidige dieselpumpe er som sagt aldrende, dog siger min kammerat, at den dertil er ringe produceret, og grundet det er den sikkert mere medtagen, end den burde være. Jeg har dermed brugt penge på en af de nye typer dieselpumper, der anbefales af de fleste bilmekanikere.

De havde mange forskellige slags dieselpumper at vælge imellem hos den automekaniker, som jeg var hos. Hjælp fik jeg af ekspedienten og fandt en excellent, men herforuden rimelig prisbillig dieselpumpe, der blot kostede 570 d.kr. Jeg havde gået og regnet med at skulle af med nogle flere stakater, fordi min kammerat, ham der er mekaniker, havde sagt, at disse bildele som eksempelvis dieselpumper godt kunne koste meget. Idet jeg så fortalte, hvad dieselpumpens pris var, var han ligeså forbavset som jeg. Vi har overvejet at skaffe de andre objekter til bilen i den samme butik, for jeg vil spare en masse moneter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>