Det er i en by i Jylland, at der netop nu opføres nogle splinternye træhuse

En ny bolig køber jeg og min fyr Peter formentlig snart. Siden jeg var barn, har jeg gerne villet have et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, og jeg er meget glad for, at de nye typehuse, ja oven i købet træhuse, vil se ud som dette. Det område, vi skal bo i, vil nok også ligne et typisk sommerhus område, da de nye typehuse skal ligne hinanden på vejen. F.eks. får boligerne ensartede hoveddøre og vinduer. Lige nu bygges der nogle helt nye huse i Midtjylland i en by, og der opføres det, som man kalder typehuse. Fordi min kæreste og jeg gerne vil flytte fra vores lejlighed i midten af byen, til et parcelhus lidt væk fra byen, har vi tænkt os at købe et af husene. Det kommer til at blive smarte træhuse i fyrretræ, endog med stor have. Jeg længes efter at komme til at være i et af de omtalte træhuse med fred og ro, og hvor der er en del mere plads. Herudover bliver det lækkert med en terrasse plus en have, der er rigtig fordelagtig at have om sommeren. Jeg har længe gået og været ærgerlig over at være i vores lejlighed, når det er varmt, af den grund at jeg er glad for at opholde mig udenfor. Min fyr, Peter, er allerede nu begyndt at kværne om, at han ej gider at slå den fremtidige græsplæne, men jeg tror dog, at han egentlig også ser frem til at få en have. Blomsterbed og den slags kan jeg godt tage mig af. Det orker min fyr i alt fald ikke. Hvis han kunne tage beslutningen, så skulle vi vist slet ikke være ejere af blomster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.