Det bliver på grund af en efterskole Jylland, at mine børn er så fornuftige

Det vil være svært som værende far at vide, hvad som bliver det bedste for sine børn. På samme tid som, at de samtidig skal af sted samt se verden på egen hånd, vil man helst beskytte børnene. Idet børnene lige er ved at være klar med 10. klasse, har mange hårdt ved at sende sine børn på efterskole dans, lige præcis på grund af dette. For børnene skal få en begivenhed for livet, har jeg kun ét at fortælle, kæmp imod din frygt.

Min mand samt jeg blev faktisk meget i tvivl, da tvillingerne en dag berettede, at de egentlig havde lyst til at tage på efterskole Jylland. De virkede begge lidt for unge til en gymnasial uddannelse, og de syntes, at de fik brug for at slippe væk fra den velkendte hverdag. Desuden ville min dreng gerne koncentrere sig om sporten, medens min datter helst ville dyrke sin glæde for dans. Min mand & jeg startede derfor med at undersøge hvor henne, der var en sportsefterskole og en efterskole med dans. At efterskolerne giver en del, som de unge aldrig ville få tilgang til på en sædvanlig skole – både med hensyn til det kreative, venskabelige & idémæssige, fandt vi ud af.

Ungerne fik lov at komme på sportsefterskole, samt det var den mest vellykkede vej, vi har taget. Kammeratskaber, oplevelser samt kompetencer til resten af livet, har tvillingerne dannet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>