Da drengen fra midten af byen begyndte på at finde jagtudstyr

I igennem de sidste mange år har min svoger og svigerfar indimellem taget mig med på jagt selvom jeg er en full-blown dreng fra centrum. Sideløbende har de hovmodigt vist mig deres allernyeste jagtudstyr i håbet om, at jeg gav efter og også blev netop så glad for at tage på jagtture ligesom de er. Men det har dog været vanskeligt for et bymenneske ligesom mig, der er tosset med livet på stenbroen, som er stedet, hvor jeg desuden er vokset op. På min sidste jagt klarede jeg heldigvis for allerførste gang at få ram på noget, og derfor har jeg faktisk fået øjnene op for det. Så derfor er jeg startet på at se mig om efter noget udstyr til jagt.

På trods af at svigermekanikken med tiden har indviet mig i tæt på alt, hvad der er gavnligt at have styr på om jagt, er det egentlig ikke lige nemt at finde det korrekte jagtudstyr. Især ikke såfremt man er ny til dette og ikke vil købe mig fattig i en forretning med en overgrådig sælger. Det er på grund af dette, at jeg efterhånden er startet på at glo efter jagtudstyr på internettet. Hermed har jeg fundet en sej onlineshop, hvor de har alting fra patroner til høreværn. Deres jagtudstyr er sågar til fornuftige penge.

Nu hvor jeg har snuset lidt omkring i webshoppen, indrømmer jeg, at jeg altså kan se det fede i alt det der jagtudstyr. Med andre ord, jeg må indrømme, at jeg efterhånden forstår svigerfamiliens begejstring meget bedre. Jeg har fået bestilt ’the full monty’ når det kommer til jagtudstyr fra internetshoppen, selv om at min ambition var ikke at ende med en tom pung – og jeg glæder mig til at vise det frem på den næste jagttur.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>