Bureau med outplacement, Odense gav en hjælpende hånd

Det var en kompleks måned her på jobbet i Odense! Jeg anvendte først outplacement Odense, og så vikarbureau – Odense og til sidst rekruttering – Odense.

Denne måned begyndte med, at jeg var nødsaget til at fyre en medarbejder, og det har været meget hårdt for ham, dermed mig også. Til alt held fik vi begge to nogle gode råd af outplacement Odense igennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement – Odense hjalp først mig med selve afskedigelsen og så min medarbejder med at komme videre og få et nyt job.

Kun nogle dage efter kom en anden medarbejder og fortalte, at vedkommende ville tage orlov og tilføjede, at jeg jo evt. kunne ringe til et vikarbureau Odense. Det gjorde mig lidt rasende, fordi det faktisk er en af mine bedste medarbejdere. Dagen efter ringede jeg så til et vikarbureau, Odense, der straks ville starte på at få en vikar, som kunne erstatte min medarbejder.

I sidste uge begyndte jeg med rekruttering Odense, fordi jeg skulle finde endnu en ny medarbejder til at arbejde hos mig i stedet for min fyrede kollega. Jeg begyndte med rekruttering, Odense ved at skrive en dybdegående beskrivelse af arbejdet, og så gik eftersøgningen i gang i samarbejde med rekrutteringsfirmaet. Jeg finder forhåbentlig snart den bedste kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>