Aluprofiler er den foretrukne profilløsning til de fleste brancher og formål

Den voksende miljøbevidsthed har bevirket, at aluprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler, har opbygget en position som et vellidt profilvalg til et væld af anvendelsesområder såvel som brancher i løbet af de sidste ti år. Dette er først og fremmest et resultat af, at aluminum er en type metal, der har en genanvendelighed på så godt som 100 % samt nogle egenskaber, som formindsker forbrug af varme og elektricitet. Ydermere er det muligt at lave alu profiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler, til konkurrencedygtige priser uagtet størrelsen på profilserien.

Alu profiler har opnået sin position som det mest oplagte såvel som udbredte profilvalg blandt mange brancher af mange forskellige grunde. De de mest betydningsfulde af disse grunde er, at aluminium har en lav vægt samt meget høje trækstyrker, der som regel er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre former for profiler. Desuden har aluprofiler en optimal holdbarhed såvel som en optimal varme- og elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en høj formbarhed, der medfører, at man kan producere alu profiler uden energispild uanset valg af bearbejdnings- og forædlingsmetode som fx Friction Stir Welding eller rullebukning samt valg af overfladebehandling som for eksempel anodisering. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man oven i købet sætte de ønskede samlingsmekanisker direkte ind i det individuelle aluminiumsprofil, så det vil være lettere at montere korrekt. Det kan således lade sig gøre at specialfremstille alu profiler til lige præcis dine behov.

Når du får lavet alu profiler her hos os, vil du altid få et optimalt resultat. Som firma prioriterer vi nemlig at anvende branchens nyeste teknologiske muligheder inden for udførsel af aluprofiler. Som et ekstra plus producerer vi det første eksemplar af dit firmas alu profiler inden for en enkelt måned efter, at du har sendt os et designforslag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.