Alt i jagtudstyr hvad enten det er patroner eller hundefoder

Sidste år erhvervede min familie plus jeg en hvalp, af den grund at den daværende jagthund blev for gammel. Hvalpens reelle behov blev ikke imødekommet overhovedet ikke af den variant af hundefoder, som vores tidligere labrador åd. I stedet virkede den ofte skrupsulten, samt dens pels mistede glansen.

Situationen var næppe bare ærgeligt for kræet, men havde faktisk konsekvenser for min families hyppige jagtture. En jagthund forbliver absolut det mest fungerende jagtudstyr, man kan anvende – en jagthund bør ej erstattes af noget andet. At søge efter mere optimalt hundefoder, påbegyndte jeg pga. dette.

Endelig fandt jeg en ny slags hundefoder, som fungerede som det skulle, da vi havde afprøvet flere forskellige hundefoder mærker. I en herlig internetbutik, som har både jagtudstyr plus hundefoder – alt fra hundekiks til skydestok, solgtes ganske pudsigt dette. Sågar til fornuftige priser sælges onlineshoppens jagtudstyr. Altid veloplagt under jagtture & derhjemme, var den unge hund inden for få dage. Det specialudviklede foder for hunde op til et år, som jeg fandt frem til på et website, var dette simpelthen på grund af.

Af den grund er denne internet butik helt klart blevet min yndlings side til jagtudstyr, og jeg har fået bestilt ’the full monty’ inden for jagtudstyr plus hundefoder på webbutikken, selv om at min ambition var ej at ende med en tom pung. Næste gang vi skal på jagt i skoven vil kræet samt jeg dermed spændt vente på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>